måndag, mars 26, 2007

Full fart




Efter total stiltje på Pocduc under en längre tid, åtminstone vad gäller produktion så har jag nu både lättat mitt dåliga samvete för sen leverans på beställning och kommit igång med att tejpa igen.

Plånboken som skulle skickas till Sälen är nu till slut levererad, jag har ju trots allt vägarna förbi där då och då. Jag hoppas ägaren blir nöjd.

Ytterligare två är levererade på beställning till Hugos idag.

Den som ligger på arbetsbordet nu är #20. 20 plånböcker är inte många plånböcker, MEN så gott som alla plånböcker används. Hellre 20 där alla används än 120 och ingen använd. Jag fortsätter nog mest att göra dom på beställning, så tveka inte att maila mig, jag gör den på beställning så som du vill ha den.

Till sist kanske det kan vara värt att återigen säga att Pocduc varken är först, bäst eller billigast på att göra plånböcker av gaffatejp, eller silvertejp som verkar vara med mer spritt ord. Jag gör dom på en höft, de är inte perfekta. Det är ingen ursäkt för att jag inte kan göra dom bättre, det är bra så jag har valt att göra dom. Plånböckerna blir som de blir, de är inte på något sätt dåliga. Jag har haft min i snart två år och ingen plånbok jag har haft har hållit ihop så bra. Min poäng är bara att säga att de är som de är, så ingen blir besviken på resultatet.

torsdag, mars 22, 2007

Nya visitkort/flyers


I god vän till mig såg till att jag fick de här tryckta. Liten upplaga gör att jag aldrig behöver tröttna på hur de ser ut. Personliga kontaktuppgifter därför att det bara är jag som är Pocduc och att generella info@pocduc.com kändes för anonymt.

Kommer lägga en bunt på Hugos nu när det inte finns några i lager där längre.